Beskrivelse
En gammel traver skal brygges igjen. Satans Chili er en dobbel IPA med mye humle, chili og bringebær.
Tilsetter 2 runder med 4 stk tørkede blomster med Bhut Jolokia (Dyrkebutikken). Første runde er i kok, og andre er i gjæringskaret sammen med 1 kg bringebær.
Gjæres med WLP001 på 20 grader i 14 dager
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
23 l | 60 min | 75.7 | 13.4 SRM | 1.089 | 1.02 | 9.83 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pale Ale | 6.3 kg | 70 |
Chateau Melano | 600 g | 6.67 |
Corn, Flaked | 600 g | 6.67 |
Red Ale | 600 g | 6.67 |
Wheat Malt | 600 g | 6.67 |
Barley, Flaked | 300 g | 3.33 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Warrior | 25 g | 60 min | Boil | Pellet | 15 |
Amarillo | 20 g | 5 min | Boil | Pellet | 9.2 |
Cascade | 20 g | 5 min | Boil | Pellet | 5.5 |
Citra | 20 g | 5 min | Boil | Pellet | 12 |
Ekuanot | 20 g | 5 min | Boil | Pellet | 15 |
Citra | 20 g | 60 min | Aroma | Pellet | 12 |
Amarillo | 35 g | 30 min | Aroma | Pellet | 9.2 |
Cascade | 20 g | 30 min | Aroma | Pellet | 5.5 |
Citra | 20 g | 30 min | Aroma | Pellet | 12 |
Ekuanot | 20 g | 30 min | Aroma | Pellet | 15 |
Amarillo | 30 g | 7 dager | Dry Hop | Pellet | 9.2 |
Cascade | 25 g | 7 dager | Dry Hop | Pellet | 5.5 |
Ekuanot | 25 g | 7 dager | Dry Hop | Pellet | 15 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Bhut Joholika Chili tørket | 4 items | 5 min | Boil | Flavor |
Gjærnæring | 10 g | 5 min | Boil | Other |
Bhut Joholika Chili tørket | 4 items | 0 min | Secondary | Flavor |
Bringebær | 1200 g | 0 min | Secondary | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
California Ale (WLP001) | White Labs | 80% | 0°C - 0°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Hovedmesk | 66°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 14 Dager: | 20°C |
Secondary | 2 Dager: | 4°C |
Aging | 7 Dager: | 4°C |
Nedlastinger & lenker
Brewfather PDF
Brewfather XML
Brewfather URL
Se oppskriften hos Brewfather