3 siste batcher

#N/A#N/A#N/A
Status:
Status:
Status:
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1100; Raspberry Lassi Sour V3

Batch #1100; Raspberry Lassi Sour V3

Beskrivelse

Jubileumsbrygg. Batch #100.

Vi topper bringebærsurølen, og dobler mengde bringebær, marshmallows og laktose

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 60 min 29.2 4.8 SRM 1.082 1.037 6.45 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 4 kg 33.33
Wheat Malt 4 kg 33.33
Milk Sugar (Lactose) 3 kg 25
Wheat Flaked 750 g 6.25
Oats, Flaked 250 g 2.08

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Citra 75 g 10 min Boil Pellet 12

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 1.5 g 0 min Mash Water Agent
Canning Salt (NaCl) 1.5 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 0.5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 0.5 g 0 min Mash Water Agent
Marshmallow 800 g 0 min Boil Other
Bringebær 5000 g 0 min Secondary Flavor
Vanilje 15 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Philly Sour Lallemand (LalBrew) 80% 20°C - 25°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 60 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 14 Dager: 25°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 7 Dager: 4°C

Notater

Varm opp bringebær til 80 grader. Mos dem med stavmikser. Tilsett laktose og vanilje

Legg igjen en kommentar