3 siste batcher

#N/A#N/A#N/A
#N/A#N/A#N/A
#N/A#N/A#N/A
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1099; Rhubarb Sour

Batch #1099; Rhubarb Sour

Beskrivelse

Testet en surøl med rabarbra for en stund siden, og den var såpass god at vi må sette en selv og.
Dumper i 4,5 kg rabarbra til 30 liter øl, og gjærer med Philly Sour

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 5.6 4.2 SRM 1.053 1.019 4.6 %

Malt

Navn Mengde %
Rhubarb (Fruit) 4.5 kg 40.18
Pilsner 2-Row 3.3 kg 29.46
Wheat Malt 1.9 kg 16.96
Milk Sugar (Lactose) 1 kg 8.93
Carapils 300 g 2.68
Barley, Flaked 200 g 1.79

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 35 g 15 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10 g 15 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Philly Sour Lallemand (LalBrew) 75% 20°C - 25°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 14 Dager: 25°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 7 Dager: 4°C

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar