Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
35 l | 90 min | 5.6 | 4.2 SRM | 1.053 | 1.019 | 4.6 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Rhubarb (Fruit) | 4.5 kg | 40.18 |
Pilsner 2-Row | 3.3 kg | 29.46 |
Wheat Malt | 1.9 kg | 16.96 |
Milk Sugar (Lactose) | 1 kg | 8.93 |
Carapils | 300 g | 2.68 |
Barley, Flaked | 200 g | 1.79 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Hallertauer Mittelfrueh | 35 g | 15 min | Boil | Pellet | 4 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Gjærnæring | 10 g | 15 min | Boil | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
Philly Sour | Lallemand (LalBrew) | 75% | 20°C - 25°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Hovedmesk | 66°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 14 Dager: | 25°C |
Secondary | 2 Dager: | 4°C |
Aging | 7 Dager: | 4°C |
Nedlastinger
BrewFather PDF
BrewFather XML
BrewFather URL
Se også
Batch #1100; Raspberry Lassi Sour V3
12.06.2024
Batch #1098; SommerIPA 2024
04.05.2024
Batch #1095; Cider
28.04.2024