3 siste batcher

Batch #1097;
Pale Ale
Batch #1098;
SommerIPA 2024
Batch #1099;
Rhubarb Sour
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
26,89% ferdig
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1098; SommerIPA 2024

Batch #1098; SommerIPA 2024

Beskrivelse

En lett sommer IPA skal brygges.
Humles med Citra og Nelson Sauvin, og gjæres med Voss Kveik.

I tillegg tilsettes både Ultra-Ferm og Brewers Clarex for å få den helt utgjæret (Brut) og glutenfri

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 38.5 4.9 SRM 1.045 1 5.91 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale Malt 3 kg 41.38
Pilsner 2-Row 3 kg 41.38
Wheat Malt 800 g 11.03
Carapils 200 g 2.76
Oats, Flaked 200 g 2.76
Chateau Special B 50 g 0.69

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Nelson Sauvin 30 g 30 min Boil Pellet 12
Citra 25 g 10 min Boil Pellet 12
Nelson Sauvin 25 g 10 min Boil Pellet 12
Citra 30 g 2 dager Dry Hop Pellet 12
Nelson Sauvin 30 g 2 dager Dry Hop Pellet 12

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 3.4 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 6.7 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 14.6 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 4.5 ml 0 min Mash Water Agent
WLN4100 Ultra-Ferm (White Labs) 10 ml 0 min Primary Other
Brewers Clarex 10 g 0 min Primary Fining

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Voss Kveik Lallemand (LalBrew) 80% 25°C - 40°C

Mesking

Steg Temp Tid
Temperature 67°C 45 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 7 Dager: 35°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 0 Dager: 0°C

Se også

Legg igjen en kommentar