3 siste batcher

Batch #1114;
HelHvete
Batch #1115;
SommerIPA 2025
Batch #1116;
Kølsh
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
88,96% ferdig

Batch #1024; Agrios Pale Ale

Beskrivelse

På tide å få brygget igjen. For lenge siden sist.
Årets første brygg blir en Pale Ale med Centennial og Citra. I tillegg noen gram laktose.
Gjæres med en hazy gjær fra White Labs, WLP067

Nøkkeltall

Type: All Grain (American Pale Ale)

ABV: 6.38 % | IBU: 39.6 | Volum: 36 L

Est. OG: 1.06 SG | Est. FG: 1.013 SG | Est. Farge: 14.6 EBC

Utstyr: GrainFather RGB

Mesking

  • Hovedmesk: 67 °C i 90 min
  • Utmesk: 78 °C i 10 min

Koketid: 90 min

Gjæring

  • Primær: 14 dager @ 20 °C
  • Sekundær: 2 dager @ 4 °C

Malt

  • Pale Ale – 7.2 kg
  • Wheat Malt – 0.4 kg
  • Milk Sugar (Lactose) – 0.25 kg
  • Caramunich III – 0.2 kg
  • Oats, Flaked – 0.2 kg
  • Victory Malt (biscuit) – 0.2 kg

Humle

  • Centennial – 0.025 kg (Boil, 30 min)
  • Citra – 0.025 kg (Boil, 30 min)
  • Citra – 0.035 kg (Boil, 10 min)
  • Centennial – 0.015 kg (Boil, 10 min)
  • Citra – 0.05 kg (Dry Hop, 5760 min)

Gjær

  • Coastal Haze Ale Blend – 1 pkg (White Labs)

Tilsetninger

  • Calcium Chloride (CaCl2) – 5.6 g (Mash)
  • Canning Salt (NaCl) – 3.7 g (Mash)
  • Epsom Salt (MgSO4) – 3.1 g (Mash)
  • Gypsum (CaSO4) – 6.5 g (Mash)
  • Lactic Acid – 5 ml (Mash)
  • Gjærnæring – 10 g (Boil)

Legg igjen en kommentar