3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1025; Klink'n Klagger

Batch #1025; Klink'n Klagger

Beskrivelse

Fatene tømmes og en ny batch med Klink’n Klagger skal settes.
Gjæres med WLP001 denne gang

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 90 min 60.2 8.2 SRM 1.063 1.01 7.2 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale Malt 4.4 kg 48.89
Pilsen Malt 4.4 kg 48.89
Chateau Special B Nature 200 g 2.22

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Magnum 10 g 60 min Boil Pellet 12
Simcoe 20 g 10 min Boil Pellet 13
Citra 15 g 10 min Boil Pellet 12
Mosaic 10 g 10 min Boil Pellet 12.3
Citra 75 g 15 min Aroma Pellet 12
Simcoe 75 g 15 min Aroma Pellet 13
Mosaic 50 g 15 min Aroma Pellet 12.3
Citra 110 g 5 dager Dry Hop Pellet 12
Simcoe 50 g 5 dager Dry Hop Pellet 13
Mosaic 40 g 5 dager Dry Hop Pellet 12.3

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 3 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 4 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 16 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 6 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other
Ascorbic Acid (Askorbinsyre) 10 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
California Ale (WLP001) White Labs 80% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Mash 66°C 60 min
Mash-out 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 10 Dager: 20°C
Secondary 4 Dager: 22°C
Aging 7 Dager: 4°C

Notater

Smaker du humleoljen som glir nedover halsen? Kan du lukte den intense lupulin-eksplosjonen fra bunnen av glasset? Amundsen skrudde volumet opp til 10 og sprengte høytaleren med deres mest bråkete øl - begravd i en haug av humlede godsaker. Tenk vått tropisk gress, ananas og fersk mango - alt pakket nedi denne selvutnevnte humlebomben.

Legg igjen en kommentar