3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
36,52% ferdig
Status: Gjæring
11,52% ferdig

Jeg bygger for tiden om sidene, og feil og mangler kan oppstå!!

Du er her: Forside » Batch# » Batch #1057; Raspberry Lassi Sour V2

Batch #1057; Raspberry Lassi Sour V2

Beskrivelse

Ny runde surøl med bl.a bringebær og marshmallows.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 60 min 9.9 4.8 SRM 1.07 1.024 6.4 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 4 kg 38.1
Wheat Malt 4 kg 38.1
Milk Sugar (Lactose) 1.5 kg 14.29
Wheat Flaked 750 g 7.14
Oats, Flaked 250 g 2.38

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 60 g 15 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 1.5 g 0 min Mash Water Agent
Canning Salt (NaCl) 1.5 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 0.5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 0.5 g 0 min Mash Water Agent
Marshmallow 400 g 0 min Boil Other
Bringebær 2900 g 0 min Secondary Flavor
Vanilje 10 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Philly Sour Lallemand (LalBrew) 80% 20°C - 25°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 60 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 14 Dager: 25°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 7 Dager: 4°C

Notater

Varm opp bringebær til 80 grader. Mos dem med stavmikser. Tilsett laktose og vanilje

Legg igjen en kommentar