3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
37,04% ferdig
Status: Gjæring
12,04% ferdig

Jeg bygger for tiden om sidene, og feil og mangler kan oppstå!!

Du er her: Forside » Batch# » Batch #1049; Good bALE

Batch #1049; Good bALE

Beskrivelse

En god kollega forlater skipet, og det brygges herved øl til avslutningsfesten

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 34.9 6.1 SRM 1.052 1.009 5.75 %

Malt

Navn Mengde %
Pilsner 2-Row 7.5 kg 87.21
Wheat Malt 500 g 5.81
Amber Malt 400 g 4.65
Oats, Flaked 200 g 2.33

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Amarillo 30 g 30 min Boil Pellet 9.2
Citra 45 g 5 min Boil Pellet 12
Amarillo 40 g 5 min Boil Pellet 9.2

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 1 g 0 min Mash Water Agent
Canning Salt (NaCl) 1 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 3 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 12 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 8 ml 0 min Mash Water Agent

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Voss Kveik Lallemand (LalBrew) 80% 25°C - 40°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 67°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 4 Dager: 35°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 0 Dager: 0°C

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar