Du er her: Forside » Batch# » Batch #1031; Gnurrebokk

Batch #1031; Gnurrebokk

Beskrivelse

Endelig en ny runde med bokkøl


 

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 20.3 29.2 SRM 1.067 1.019 6.62 %

Malt

Navn Mengde %
Carahell 3.25 kg 31.86
Munich 3.25 kg 31.86
Pale Ale Malt 1.65 kg 16.18
Sugar, Table (Sucrose) 1 kg 9.8
Medium Crystal 240 500 g 4.9
Chocolate Malt 350 g 3.43
Flaket havre 200 g 1.96

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 100 g 30 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
German Bock Lager (WLP833) White Labs 76% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 68°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 7 Dager: 11°C
Secondary 14 Dager: 15°C
Tertiary 7 Dager: 2°C
Aging 0 Dager: 0°C

 

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.