Du er her: Forside » Batch# » Batch #1048; Raspilla Lassi Sour

Batch #1048; Raspilla Lassi Sour

Beskrivelse

Ny versjon av bringebær surølet. Nå litt mer av alt.
Det ene fatet tilsatte jeg også 20ml mangoessens


 

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
25 l 60 min 11.1 5 SRM 1.074 1.024 7 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 3 kg 37.5
Wheat Malt 3 kg 37.5
Milk Sugar (Lactose) 1 kg 12.5
Wheat Flaked 750 g 9.38
Oats, Flaked 250 g 3.13

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 50 g 15 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 1.5 g 0 min Mash Water Agent
Canning Salt (NaCl) 1.5 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 0.5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 0.5 g 0 min Mash Water Agent
Marshmallow 250 g 0 min Boil Other
Bringebær 2500 g 0 min Secondary Flavor
Vanilje 7 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Philly Sour Lallemand (LalBrew) 80% 20°C - 25°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 60 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 14 Dager: 25°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 7 Dager: 4°C

Notater

Varm opp bringebær til 80 grader. Mos dem med stavmikser. Tilsett laktose og vanilje

 

Nedlastinger & lenker

Brewfather URL

Se oppskriften hos Brewfather


 

Legg igjen en kommentar