Beskrivelse
Stor sammenkomst rett rundt hjørnet, så nå må lageret toppes 🙂
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
36 l | 60 min | 44 | 5 SRM | 1.049 | 1 | 6.47 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pale Ale Malt | 8 kg | 100 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Citra | 50 g | 5 min | Boil | Pellet | 12 |
Galaxy | 50 g | 5 min | Boil | Pellet | 14 |
Citra | 100 g | 30 min | Aroma | Pellet | 12 |
Galaxy | 100 g | 30 min | Aroma | Pellet | 14 |
Citra | 100 g | 2 dager | Dry Hop | Pellet | 12 |
Galaxy | 100 g | 2 dager | Dry Hop | Pellet | 14 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Lactic Acid | 6 ml | 0 min | Mash | Water Agent |
WLN4100 Ultra-Ferm (White Labs) | 10 ml | 0 min | Primary | Other |
Ascorbic Acid (Askorbinsyre) | 10 g | 0 min | Secondary | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
Voss Kveik | Lallemand (LalBrew) | 77% | 0°C - 0°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Hovedmesk | 65°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 2 Dager: | 30°C |
Secondary | 2 Dager: | 35°C |
Aging | 2 Dager: | 4°C |
Nedlastinger & lenker