3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1017; Amber Hazel Ale

Batch #1017; Amber Hazel Ale

Beskrivelse

Ny variant av Amber Ale jeg har brygget noen ganger tidligere.
Denne gang tilsatt jeg 200g flaket havre for å få litt mer fylde, og 200g røstede hasselnøtter etter stormgjæring for mer smak.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 90 min 27.4 16.2 SRM 1.067 1.022 6.22 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 7.3 kg 77.66
Amber Malt 600 g 6.38
Sugar, Table (Sucrose) 400 g 4.26
Caramunich III 350 g 3.72
Chateau Special B 350 g 3.72
Oats, Flaked 200 g 2.13
Victory Malt 200 g 2.13

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Magnum 30 g 30 min Boil Pellet 12
Amarillo 85 g 2 min Boil Pellet 9.2
Amarillo 75 g 10 min Dry Hop Pellet 9.2

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 3 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 4 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 5 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other
Hazelnut 200 g 1 min Secondary Flavor

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Pacific Ale (WLP041) White Labs 68% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 65°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 4 Dager: 18°C
Secondary 10 Dager: 20°C
Aging 7 Dager: 4°C

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar