3 siste batcher

Batch #1114;
HelHvete
Batch #1115;
SommerIPA 2025
Batch #1116;
Kølsh
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
88,87% ferdig

Batch #1017; Amber Hazel Ale

Beskrivelse

Ny variant av Amber Ale jeg har brygget noen ganger tidligere.
Denne gang tilsatt jeg 200g flaket havre for å få litt mer fylde, og 200g røstede hasselnøtter etter stormgjæring for mer smak.

Nøkkeltall

Type: All Grain (American Amber Ale)

ABV: 6.22 % | IBU: 27.4 | Volum: 36 L

Est. OG: 1.067 SG | Est. FG: 1.022 SG | Est. Farge: 31.9 EBC

Utstyr: GrainFather TuneBrygget

Mesking

  • Hovedmesk: 65 °C i 90 min
  • Utmesk: 78 °C i 10 min

Koketid: 90 min

Gjæring

  • Primær: 4 dager @ 18 °C
  • Sekundær: 10 dager @ 20 °C

Malt

  • Pale Ale – 7.3 kg
  • Amber Malt – 0.6 kg
  • Sugar, Table (Sucrose) – 0.4 kg
  • Caramunich III – 0.35 kg
  • Chateau Special B – 0.35 kg
  • Oats, Flaked – 0.2 kg
  • Victory Malt – 0.2 kg

Humle

  • Magnum – 0.03 kg (Boil, 30 min)
  • Amarillo – 0.085 kg (Boil, 2 min)
  • Amarillo – 0.075 kg (Dry Hop, 10 min)

Gjær

  • Pacific Ale – 1 pkg (White Labs)

Tilsetninger

  • Calcium Chloride (CaCl2) – 3 g (Mash)
  • Gypsum (CaSO4) – 4 g (Mash)
  • Lactic Acid – 5 ml (Mash)
  • Gjærnæring – 10 g (Boil)
  • Hazelnut – 200 g (Secondary)

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar