Du er her: Forside » Batch# » Batch #1053; Fjøsnissens Brølejus

Batch #1053; Fjøsnissens Brølejus

Beskrivelse

Årets andre batch med juleøl skal i gryta i dag 29.09


 

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
25 l 90 min 31.3 31.3 SRM 1.094 1.031 9.14 %

Malt

Navn Mengde %
Pilsner 2-Row 7 kg 76.09
Caraamber 850 g 9.24
Caramunich III 550 g 5.98
Special B Malt 350 g 3.8
Carafa I 250 g 2.72
Oats, Flaked 200 g 2.17

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Willamette 75 g 30 min Boil Pellet 5.5
Willamette 25 g 15 min Boil Pellet 5.5
Willamette 25 g 5 min Boil Pellet 5.5

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Appelsinskall Raspet 20 g 5 min Boil Flavor
Gjærnæring 10 g 5 min Boil Other
Ingefær Tørket 15 g 5 min Boil Flavor
Koriander Hel 15 g 5 min Boil Flavor

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
English Ale (WLP002) White Labs 70% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 5 Dager: 21°C
Secondary 5 Dager: 22°C
Aging 2 Dager: 4°C

 

Nedlastinger & lenker


 

Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.