Du er her: Forside » Batch# » Batch #1040; HelHvete

Batch #1040; HelHvete

Beskrivelse

Prøve på en Hveteøl igjen. Har ikke helt fått dreisen på denne tidligere.


 

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
25 l 90 min 14.7 4.2 SRM 1.057 1.016 5.56 %

Malt

Navn Mengde %
Wheat 4.5 kg 61.64
Pilsen 2.2 kg 30.14
Rice Hulls 500 g 6.85
Caramel Hell 100 g 1.37

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Magnum 10 g 60 min Boil Pellet 12.2
Willamette 50 g 10 min Aroma Pellet 5.5

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 4.5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 2 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 9.5 ml 0 min Mash Water Agent
Yeast Nutrients 1 tsp 15 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Hefeweizen Ale (WLP300) White Labs 74% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Temperature 43°C 20 min
Temperature 67°C 40 min
Temperature 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 4 Dager: 21°C
Secondary 10 Dager: 23°C
Aging 0 Dager: 0°C

 

Nedlastinger & lenker


 

Legg igjen en kommentar