Beskrivelse
Prøve på en Hveteøl igjen. Har ikke helt fått dreisen på denne tidligere.
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
25 l | 90 min | 14.9 | 3.6 SRM | 1.052 | 1.015 | 4.98 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Wheat | 3.7 kg | 58.73 |
Pilsen | 2.4 kg | 38.1 |
Rice Hulls | 200 g | 3.17 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Hallertauer Mittelfrueh | 35 g | 60 min | Boil | Pellet | 4 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Calcium Chloride (CaCl2) | 2.5 g | 0 min | Mash | Water Agent |
Epsom Salt (MgSO4) | 0.3 g | 0 min | Mash | Water Agent |
Gypsum (CaSO4) | 0.4 g | 0 min | Mash | Water Agent |
Lactic Acid | 14 ml | 0 min | Mash | Water Agent |
Gjærnæring | 10 g | 10 min | Boil | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
Hefeweizen Ale (WLP300) | White Labs | 74% | 20°C - 22.2°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Temperature | 67°C | 60 min |
Temperature | 72°C | 45 min |
Temperature | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 4 Dager: | 14°C |
Secondary | 10 Dager: | 18°C |
Aging | 0 Dager: | 0°C |
Notater
https://docs.google.com/document/d/1LtlPSxNnUzA4DvjCQ04DiWBJW-Xp7A2xFg1L5nSKoFY/ |
Nedlastinger & lenker
Brewfather PDF
Brewfather XML
Brewfather URL