3 siste batcher

Batch #1114;
HelHvete
Batch #1115;
SommerIPA 2025
Batch #1116;
Kølsh
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
88,87% ferdig

Batch #1021; Gårdsøl

Beskrivelse

Ny batch med Gårdsølet

Nøkkeltall

Type: All Grain (Saison)

ABV: 8.43 % | IBU: 34.4 | Volum: 36 L

Est. OG: 1.073 SG | Est. FG: 1.012 SG | Est. Farge: 10.6 EBC

Utstyr: GrainFather TuneBrygget

Mesking

  • Hovedmesk: 63 °C i 50 min
  • Hovedmesk: 68 °C i 25 min
  • Hovedmesk: 73 °C i 15 min
  • Utmesk: 78 °C i 10 min

Koketid: 90 min

Gjæring

  • Primær: 5 dager @ 21 °C
  • Sekundær: 9 dager @ 23 °C

Malt

  • Pale Ale – 3.4 kg
  • Pilsen – 3.4 kg
  • Maize, Flaked – 1.7 kg
  • Sugar, Table (Sucrose) – 0.3 kg
  • Oats, Flaked – 0.2 kg
  • Wheat – 0.2 kg
  • Caramunich III – 0.15 kg

Humle

  • Mt. Hood – 0.035 kg (Boil, 70 min)
  • Simcoe – 0.02 kg (Boil, 55 min)
  • Cascade – 0.155 kg (Boil, 5 min)
  • Cascade – 0.115 kg (Boil, 1 min)
  • Cascade – 0.235 kg (Dry Hop, 10 min)

Gjær

  • Abbey Ale – 1 pkg (White Labs)

Tilsetninger

  • Epsom Salt (MgSO4) – 5 g (Mash)
  • Gypsum (CaSO4) – 6 g (Mash)
  • Lactic Acid – 8 ml (Mash)
  • Gjærnæring – 10 g (Boil)
  • Ascorbic Acid (Askorbinsyre) – 11 g (Secondary)

Nedlastinger

BrewFather URL

Legg igjen en kommentar