3 siste batcher

#N/A#N/A#N/A
Status:
Status:
Status:
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1063; Kølsh

Batch #1063; Kølsh

Beskrivelse

Nå skal det testes å brygge Kölsch. Det er en lys og gyllen overgjæret ale som er litt rundere og mykere i smaken enn en pils.
Hvis våren og varmen snart kommer, tipper jeg den smaker godt i solveggen 🙂

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
34 l 90 min 27.8 3 SRM 1.046 1.007 5.16 %

Malt

Navn Mengde %
Pilsner 2-Row 6.6 kg 88
Carapils 500 g 6.67
Wheat Malt 300 g 4
Wheat Flaked 100 g 1.33

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Magnum 15 g 60 min Boil Pellet 12.7
Tettnang 30 g 10 min Boil Pellet 3.8
Huell Melon 20 g 10 min Boil Pellet 7.2
Tettnang 25 g 10 min Aroma Pellet 3.8
Huell Melon 20 g 10 min Aroma Pellet 5

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
SafAle German Ale (K-97) Fermentis 81% 15°C - 20°C

Mesking

Steg Temp Tid
Temperature 65°C 60 min
Mash Out 75°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 10 Dager: 17°C
Secondary 3 Dager: 20°C
Tertiary 2 Dager: 4°C
Aging 0 Dager: 0°C

Notater

See this recipe and style explained on David Heaths Youtube channel.

Nedlastinger

BrewFather URL

Se også

Legg igjen en kommentar