3 siste batcher

#N/A#N/A#N/A
Status:
Status:
Status:
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1024; Agrios Pale Ale

Batch #1024; Agrios Pale Ale

Beskrivelse

På tide å få brygget igjen. For lenge siden sist.
Årets første brygg blir en Pale Ale med Centennial og Citra. I tillegg noen gram laktose.
Gjæres med en hazy gjær fra White Labs, WLP067

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 90 min 39.6 7.4 SRM 1.06 1.013 6.38 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 7.2 kg 85.21
Wheat Malt 400 g 4.73
Milk Sugar (Lactose) 250 g 2.96
Caramunich III 200 g 2.37
Oats, Flaked 200 g 2.37
Victory Malt (biscuit) 200 g 2.37

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Centennial 25 g 30 min Boil Pellet 8
Citra 25 g 30 min Boil Pellet 12
Citra 35 g 10 min Boil Pellet 12
Centennial 15 g 10 min Boil Pellet 8
Citra 50 g 4 dager Dry Hop Pellet 12

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 5.6 g 0 min Mash Water Agent
Canning Salt (NaCl) 3.7 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 3.1 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 6.5 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 5 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Coastal Haze Ale Blend (WLP067) White Labs 82% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 67°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 14 Dager: 20°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 7 Dager: 4°C

Legg igjen en kommentar