Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1045;
Raspilla Sour
Batch #1046;
Brutus
Batch #1047;
Brutus
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Karbonering
62,90% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

Wyeast

Gjær og gjæringsprosessen - en guide om hva, hvorfor og hvordan

09.02.201812.09.2020

"Gjæren lager ølet" heter det, og derfor er gjæringsprosessen det viktigste delen innenfor ølbrygging. Her er det viktig og ha kontroll, helst stålkontroll. Her har jeg satt sammen en liten guide om gjær og gjæringsprosessen.

Kategorier Prosess, Veiledninger Stikkord Wyeast, Utgjæring, White Labs, Gjæring, Gjæringsprosess, Fermentering Legg igjen en kommentar

WY1056 - American Ale

27.11.201711.09.2020

WYeast 1056

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, Wyeast, 1056, WY1056 Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1047; Brutus
    [
    Batch#]
    Postet: 19.05.2022
  • Batch #1046; Brutus
    [
    Batch#]
    Postet: 01.05.2022
  • Batch #1045; Raspilla Sour
    [
    Batch#]
    Postet: 25.04.2022
  • Batch #1044; Amber Bjørkesevje
    [
    Batch#]
    Postet: 13.04.2022
  • Batch #1043; Satans Chili
    [
    Batch#]
    Postet: 21.03.2022

Nylig oppdatert

  • Batch #1047; Brutus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 19.05.2022
  • Batch #1046; Brutus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 01.05.2022
  • Batch #1045; Raspilla Sour
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 25.04.2022
  • Hva trenger jeg for å komme i gang med ølbrygging?
    [
    Veiledninger, Diverse]
    Oppdatert: 25.04.2022
  • Norske butikker som selger råvarer og utstyr til ølbrygging
    []

    Oppdatert: 24.04.2022

Mest lest siste måned

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

Siste fra Instagram

Da er lageret fylt opp med malt igjen. Takk til @b Da er lageret fylt opp med malt igjen. Takk til @bryggerlosjen.no 👍🍻🌾@muntonsmalt
Follow on Instagram

RSS Siste fra Norbrygg

  • Oppdaterte øltyper 23.05.2022
  • Øltypedefinisjoner NM 2021 23.05.2022
  • Bryggekonkurranse Sørlandet Sommerøl 2022 08.05.2022
  • Bryggekonkurranse Sommerfest 2022 25.04.2022
  • Bryggekonkurranse Bjorleik 2022 24.04.2022

Ølsitat

«Hvis du ikke klarer å jekke opp en øl med slippersen, så er du ikke skikkelig tørst»

— Hørt på byn av ukjent

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2022 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern