Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1057;
Raspberry Lassi Sour V2
Batch #1058;
Absolutt IPA
Batch #1059;
Mandarin SHPA
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
49,14% ferdig
Status: Gjæring
9,88% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

Fermentering

Gjær og gjæringsprosessen - en guide om hva, hvorfor og hvordan

09.02.201812.09.2020

"Gjæren lager ølet" heter det, og derfor er gjæringsprosessen det viktigste delen innenfor ølbrygging. Her er det viktig og ha kontroll, helst stålkontroll. Her har jeg satt sammen en liten guide om gjær og gjæringsprosessen.

Kategorier Prosess, Veiledninger Stikkord Fermentering, Wyeast, Utgjæring, White Labs, Gjæring, Gjæringsprosess Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1059; Mandarin SHPA
    [
    Batch#]
    Postet: 05.02.2023
  • Batch #1058; Absolutt IPA
    [
    Batch#]
    Postet: 25.01.2023
  • Batch #1055; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Postet: 20.10.2022
  • Batch #1057; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Postet: 01.12.2022
  • Batch #1056; JuleNelson
    [
    Batch#]
    Postet: 08.11.2022

Nylig oppdatert

  • Norske butikker som selger råvarer og utstyr til ølbrygging
    []

    Oppdatert: 06.02.2023
  • Batch #1059; Mandarin SHPA
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 05.02.2023
  • Batch #1058; Absolutt IPA
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 25.01.2023
  • Batch #1057; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 01.12.2022
  • Batch #1056; JuleNelson
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 08.11.2022

Mest lest siste måned

#reklame
Min lokale bryggebutikk i er

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

Siste fra Instagram

Det brygges til 40 års lag 🍺😃 Batch #1054; Det brygges til 40 års lag 🍺😃
Batch #1054; Idaho Pleasure (Liquid Version)
Link i bio 🔗
Følg meg på Instagram

RSS Siste fra Norbrygg

  • Regler for NM 2023 27.01.2023
  • Flaske-/bokstyper til NM 2023 27.01.2023
  • Innpakking og sending av flasker 27.01.2023
  • Øltyper NM 2023 26.01.2023
  • Viktig informasjon om NM 2023 18.01.2023

Ølsitat

«Det å selge dårlig øl, er en forbrytelse mot den kristne nestekjærlighet»

— Fra byloven i Augsburg, det 13. århundre

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2023 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern