3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1079; Kvart Nelson

Batch #1079; Kvart Nelson

Beskrivelse

Ny IPA-oppskrift skal testes. 4 forskjellige humler skal tilsettes, og lik mengde med alle. Bl.a. Nelson Sauvin

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 53.5 6.6 SRM 1.056 1.01 6.19 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale Malt 8 kg 88.89
Maize, Flaked 400 g 4.44
BEST Biscuit 300 g 3.33
Flaket havre 200 g 2.22
Victory Malt 100 g 1.11

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Centennial 25 g 15 min Boil Pellet 10
Citra 25 g 15 min Boil Pellet 12
Ekuanot 25 g 15 min Boil Pellet 15
Nelson Sauvin 25 g 15 min Boil Pellet 12
Centennial 25 g 15 min Aroma Pellet 10
Citra 25 g 15 min Aroma Pellet 12
Ekuanot 25 g 15 min Aroma Pellet 15
Nelson Sauvin 25 g 15 min Aroma Pellet 12
Centennial 50 g 2 dager Dry Hop Pellet 10
Citra 50 g 2 dager Dry Hop Pellet 12
Ekuanot 50 g 2 dager Dry Hop Pellet 15
Nelson Sauvin 50 g 2 dager Dry Hop Pellet 12

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 1 g 0 min Mash Water Agent
Canning Salt (NaCl) 1 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 3 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 12 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 9 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 15 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
K.01 Voss Kveik (K.01) Kveik Yeastery 80% 18°C - 41°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 65°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 4 Dager: 35°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 0 Dager: 0°C

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar