Beskrivelse
Sommeren er så og si over, og lageret er "nesten" tomt....
Første batch denne høsten blir en Kölsch.
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
34 l | 90 min | 27.8 | 3 SRM | 1.046 | 1.007 | 5.16 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pilsner 2-Row | 6.6 kg | 88 |
Carapils | 500 g | 6.67 |
Wheat Malt | 300 g | 4 |
Wheat Flaked | 100 g | 1.33 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Magnum | 15 g | 60 min | Boil | Pellet | 12.7 |
Tettnang | 30 g | 10 min | Boil | Pellet | 3.8 |
Huell Melon | 20 g | 10 min | Boil | Pellet | 7.2 |
Tettnang | 25 g | 10 min | Aroma | Pellet | 3.8 |
Huell Melon | 20 g | 10 min | Aroma | Pellet | 5 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Gjærnæring | 10 g | 10 min | Boil | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
SafAle German Ale (K-97) | Fermentis | 81% | 15°C - 20°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Temperature | 65°C | 60 min |
Mash Out | 75°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 10 Dager: | 17°C |
Secondary | 3 Dager: | 20°C |
Tertiary | 2 Dager: | 4°C |
Aging | 0 Dager: | 0°C |
Notater
See this recipe and style explained on David Heaths Youtube channel. |
Nedlastinger & lenker