Beskrivelse
Ny batch med bokkøl
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
35 l | 90 min | 20.3 | 29.2 SRM | 1.067 | 1.019 | 6.62 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Carahell | 3.25 kg | 31.86 |
Munich | 3.25 kg | 31.86 |
Pale Ale Malt | 1.65 kg | 16.18 |
Sugar, Table (Sucrose) | 1 kg | 9.8 |
Medium Crystal 240 | 500 g | 4.9 |
Chocolate Malt | 350 g | 3.43 |
Flaket havre | 200 g | 1.96 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Hallertauer Mittelfrueh | 100 g | 30 min | Boil | Pellet | 4 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Gjærnæring | 10 g | 10 min | Boil | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
German Bock Lager (WLP833) | White Labs | 76% | 0°C - 0°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Hovedmesk | 68°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 7 Dager: | 11°C |
Secondary | 14 Dager: | 15°C |
Tertiary | 7 Dager: | 2°C |
Aging | 0 Dager: | 0°C |