Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1077;
Fjøsnissens Brølejus
Batch #1078;
Raspberry Lassi Sour V2
Batch #1079;
Kvart Nelson
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
61,17% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

White Labs

Ebbegarden - Kveik

30.08.201704.11.2021

Ebbegarden er en kveik-gjær. Les om kveik-gjær her. 

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent, Flokkulering, Gjær, Kveik Legg igjen en kommentar

WLP002 - English Ale

15.08.201712.09.2020

WLP002 fra White Labs er en klassisk ESB-gjærstamme fra et av Englands største uavhengige bryggeri. Denne gjærstammen passer best til engelske øltyper som mild, bitter, porter, og engelsk stout. Gjærstammen vil produsere et veldig rent øl, og pga lav utgjæring vil den etterlate restsødme.

Kategorier Gjær Stikkord Gjær, Juleøl, Gjærstarter, White Labs, WLP002, Utgjæringsprosent, Flokkulering, ESB Legg igjen en kommentar

Gjær og gjæringsprosessen - en guide om hva, hvorfor og hvordan

09.02.201812.09.2020

"Gjæren lager ølet" heter det, og derfor er gjæringsprosessen det viktigste delen innenfor ølbrygging. Her er det viktig og ha kontroll, helst stålkontroll. Her har jeg satt sammen en liten guide om gjær og gjæringsprosessen.

Kategorier Prosess, Veiledninger Stikkord Fermentering, Wyeast, Utgjæring, White Labs, Gjæring, Gjæringsprosess Legg igjen en kommentar

WLP041 - Pacific Ale

11.01.201911.09.2020

WLP041 - Pacific Ale

Kategorier Gjær Stikkord Amber Ale, White Labs, WLP041 Legg igjen en kommentar

WLP007 - Dry English Ale

25.02.202011.09.2020

WLP007 fra White Labs er en populær gjær med høy utgjæringsprosent. Den er ren og veldig flokkulent, og gjærer raskt. Kan sammenlignes med WLP002

Kategorier Gjær Stikkord Flokkulering, Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent Legg igjen en kommentar

WLP940 - Mexican Lager

26.02.201811.09.2020

WLP940 - Mexican Lager

Kategorier Gjær Stikkord White Labs, WLP940, Lager, Gjærstarter Legg igjen en kommentar

WLP530 - Abbey Ale

26.02.201811.09.2020

WLP530 - Abbey Ale

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Abbey Ale, WLP530, Tank7 Legg igjen en kommentar

WLP001 - California Ale

27.10.201711.09.2020

WLP001 fra White Labs er en av verdens mest populære ølgjær, både hos kommersielle bryggerier og hjemmebryggere.

Kategorier Gjær Stikkord Utgjæringsprosent, Flokkulering, Gjærstarter, White Labs Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1079; Kvart Nelson
    [
    Batch#]
    Postet: 18.09.2023
  • Batch #1076 & #1077; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Postet: 29.08.2023
  • Batch #1075; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Postet: 23.08.2023
  • Batch #1074; Kølsh
    [
    Batch#]
    Postet: 15.08.2023
  • Batch #1072; Mandarin SHPA
    [
    Batch#]
    Postet: 14.06.2023

Nylig oppdatert

  • Batch #1079; Kvart Nelson
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 18.09.2023
  • Batch #1076 & #1077; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 29.08.2023
  • Batch #1075; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 23.08.2023
  • Batch #1074; Kølsh
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 15.08.2023
  • Batch #1051; Idaho Pleasure (Liquid Version)
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 18.06.2023

Mest lest siste måned

#reklame
Min lokale bryggebutikk i er

Følg meg på Instagram

Batch #1079; Kvart Nelson http://roed-gardsbrygge Batch #1079; Kvart Nelson

http://roed-gardsbryggeri.no/batch/batch-1079-kvart-nelson/
Følg meg på Instagram

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

RSS Siste fra Norbrygg

  • Viktig informasjon om NM 2024 17.09.2023
  • Bjorleik 2023 – Bryggekonkurranse 17.07.2023
  • Petter Lønning er årets hjemmebrygger 02.06.2023
  • Finaleresultater NM 2023 11.05.2023
  • Resultater fra Oslomesterskapet i IPA 2023 11.05.2023

Ølsitat

«Det er en misforståelse, at man ikke kan more sig uden spiritus, men det er da heldigvis en misforståelse, der sjældent opstår»

— Storm P. alias Robert Storm Pedersen

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2023 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern