Beskrivelse
I slapseføre skal det brygges slapsebrygg 🙂
Går for en IPA med forskjellige humler. Gjæres med Voss Kveik
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
35 l | 90 min | 60.4 | 8.3 SRM | 1.057 | 1.01 | 6.33 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pale Ale | 8.5 kg | 94.44 |
Wheat Malt | 250 g | 2.78 |
Oats, Flaked | 200 g | 2.22 |
Chocolate Wheat | 50 g | 0.56 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Magnum | 30 g | 30 min | Boil | Pellet | 12 |
Cascade | 30 g | 10 min | Boil | Pellet | 5.5 |
Galaxy | 30 g | 10 min | Boil | Pellet | 14 |
Mosaic | 30 g | 10 min | Boil | Pellet | 12.3 |
Cascade | 30 g | 30 min | Aroma | Pellet | 5.5 |
Citra | 30 g | 30 min | Aroma | Pellet | 12 |
Galaxy | 30 g | 30 min | Aroma | Pellet | 14 |
Mosaic | 30 g | 30 min | Aroma | Pellet | 12.3 |
Cascade | 30 g | 2 dager | Dry Hop | Pellet | 5.5 |
Citra | 30 g | 2 dager | Dry Hop | Pellet | 12 |
Galaxy | 30 g | 2 dager | Dry Hop | Pellet | 14 |
Mosaic | 30 g | 2 dager | Dry Hop | Pellet | 12.3 |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
Voss Kveik | Lallemand (LalBrew) | 80% | 0°C - 0°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Hovedmesk | 65°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 4 Dager: | 33°C |
Secondary | 2 Dager: | 4°C |
Aging | 0 Dager: | 0°C |
Nedlastinger & lenker