3 siste batcher

#N/A#N/A#N/A
Status:
Status:
Status:
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1038; Slapsebrygg

Batch #1038; Slapsebrygg

Beskrivelse

I slapseføre skal det brygges slapsebrygg 🙂
Går for en IPA med forskjellige humler. Gjæres med Voss Kveik

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 60.4 8.3 SRM 1.057 1.01 6.33 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 8.5 kg 94.44
Wheat Malt 250 g 2.78
Oats, Flaked 200 g 2.22
Chocolate Wheat 50 g 0.56

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Magnum 30 g 30 min Boil Pellet 12
Cascade 30 g 10 min Boil Pellet 5.5
Galaxy 30 g 10 min Boil Pellet 14
Mosaic 30 g 10 min Boil Pellet 12.3
Cascade 30 g 30 min Aroma Pellet 5.5
Citra 30 g 30 min Aroma Pellet 12
Galaxy 30 g 30 min Aroma Pellet 14
Mosaic 30 g 30 min Aroma Pellet 12.3
Cascade 30 g 2 dager Dry Hop Pellet 5.5
Citra 30 g 2 dager Dry Hop Pellet 12
Galaxy 30 g 2 dager Dry Hop Pellet 14
Mosaic 30 g 2 dager Dry Hop Pellet 12.3

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Voss Kveik Lallemand (LalBrew) 80% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 65°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 4 Dager: 33°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 0 Dager: 0°C

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar