Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1063;
Kølsh
Batch #1064;
Raspberry Lassi Sour V2
Batch #1065;
HelHvete
Status: Gjæring
52,36% ferdig
Status: Gjæring
48,18% ferdig
Status: Gjæring
9,73% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

Gjærstarter

Hvordan lage en gjærstarter

06.02.201630.03.2022

Guide til hvordan du lager en gjærstarter

Kategorier Veiledninger, Diverse Stikkord Gjærstarter, Spraymalt Legg igjen en kommentar

Skumdemper i gjærstarteren

14.05.201618.02.2022

Se video av hvordan FermCap-S skumdemper slår ned skummingen i gjærstarteren

Kategorier Veiledninger, Diverse Stikkord Gjærstarter, Skumdemper, FermCap-S, Skumming, Erlenmeyer Legg igjen en kommentar

Ebbegarden - Kveik

30.08.201704.11.2021

Ebbegarden er en kveik-gjær. Les om kveik-gjær her. 

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent, Flokkulering, Gjær, Kveik Legg igjen en kommentar

WLP002 - English Ale

15.08.201712.09.2020

WLP002 fra White Labs er en klassisk ESB-gjærstamme fra et av Englands største uavhengige bryggeri. Denne gjærstammen passer best til engelske øltyper som mild, bitter, porter, og engelsk stout. Gjærstammen vil produsere et veldig rent øl, og pga lav utgjæring vil den etterlate restsødme.

Kategorier Gjær Stikkord Flokkulering, ESB, Gjær, Juleøl, Gjærstarter, White Labs, WLP002, Utgjæringsprosent Legg igjen en kommentar

WLP007 - Dry English Ale

25.02.202011.09.2020

WLP007 fra White Labs er en populær gjær med høy utgjæringsprosent. Den er ren og veldig flokkulent, og gjærer raskt. Kan sammenlignes med WLP002

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent, Flokkulering Legg igjen en kommentar

WLP940 - Mexican Lager

26.02.201811.09.2020

WLP940 - Mexican Lager

Kategorier Gjær Stikkord Lager, Gjærstarter, White Labs, WLP940 Legg igjen en kommentar

WLP530 - Abbey Ale

26.02.201811.09.2020

WLP530 - Abbey Ale

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Abbey Ale, WLP530, Tank7 Legg igjen en kommentar

WY1056 - American Ale

27.11.201711.09.2020

WYeast 1056

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, Wyeast, 1056, WY1056 Legg igjen en kommentar

Framgarden - Kveik

20.11.201711.09.2020

Framgarden Kveik

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, Utgjæringsprosent, Flokkulering, Gjær, Kveik Legg igjen en kommentar

WLP001 - California Ale

27.10.201711.09.2020

WLP001 fra White Labs er en av verdens mest populære ølgjær, både hos kommersielle bryggerier og hjemmebryggere.

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent, Flokkulering Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1065; HelHvete
    [
    Batch#]
    Postet: 23.03.2023
  • Batch #1064; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Postet: 12.03.2023
  • Batch #1063; Kølsh
    [
    Batch#]
    Postet: 12.03.2023
  • Batch #1061; Trysilfloka
    [
    Batch#]
    Postet: 22.02.2023
  • Batch #1060; Gnurrebokk
    [
    Batch#]
    Postet: 22.02.2023

Nylig oppdatert

  • Batch #1065; HelHvete
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 23.03.2023
  • linktree
    []

    Oppdatert: 20.03.2023
  • Batch #1063; Kølsh
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 12.03.2023
  • Batch #1064; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 12.03.2023
  • Batch #1061; Trysilfloka
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 22.02.2023

Mest lest siste måned

#reklame
Min lokale bryggebutikk i er

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

RSS Siste fra Norbrygg

  • Påmelding til NM 16.02.2023
  • Kunngjøring av tid og sted for landsmøte for 2023 10.02.2023
  • Forsinket kontingentutsending 10.02.2023
  • Regler for NM 2023 27.01.2023
  • Flaske-/bokstyper til NM 2023 27.01.2023

Ølsitat

«I et hus der det trettes, smaker ølet bittert»

— Zulu ordtak

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2023 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern