Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1057;
Raspberry Lassi Sour V2
Batch #1058;
Absolutt IPA
Batch #1059;
Mandarin SHPA
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
49,17% ferdig
Status: Gjæring
9,94% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

Gjær

Tørking av kveik

26.03.201922.02.2022

Les om hvordan jeg har tørket slurryen etter gjærstarter av kveik

Kategorier Veiledninger, Diverse Stikkord Gjær, Kveik, Ebbegården, Tørking

Ebbegarden - Kveik

30.08.201704.11.2021

Ebbegarden er en kveik-gjær. Les om kveik-gjær her. 

Kategorier Gjær Stikkord Flokkulering, Gjær, Kveik, Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent Legg igjen en kommentar

WLP002 - English Ale

15.08.201712.09.2020

WLP002 fra White Labs er en klassisk ESB-gjærstamme fra et av Englands største uavhengige bryggeri. Denne gjærstammen passer best til engelske øltyper som mild, bitter, porter, og engelsk stout. Gjærstammen vil produsere et veldig rent øl, og pga lav utgjæring vil den etterlate restsødme.

Kategorier Gjær Stikkord White Labs, WLP002, Utgjæringsprosent, Flokkulering, ESB, Gjær, Juleøl, Gjærstarter Legg igjen en kommentar

WLP300 - Hefeweizen

23.06.201811.09.2020

WLP30 Hefeweizen brukes for og lage tradisjonelleog autentiske tyske hveteøl. 
Den gir de velkjente smakene av banan og nellikspiker som er en del av smaksbildet i disse populære øltypene. En tysk hveteøl skal være noe uklar i utseende, noe denne gjæren gir.

Kategorier Gjær Stikkord Gjær, WLP300, Hefeweizen, Hveteøl Legg igjen en kommentar

Framgarden - Kveik

20.11.201711.09.2020

Framgarden Kveik

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, Utgjæringsprosent, Flokkulering, Gjær, Kveik Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1059; Mandarin SHPA
    [
    Batch#]
    Postet: 05.02.2023
  • Batch #1058; Absolutt IPA
    [
    Batch#]
    Postet: 25.01.2023
  • Batch #1055; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Postet: 20.10.2022
  • Batch #1057; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Postet: 01.12.2022
  • Batch #1056; JuleNelson
    [
    Batch#]
    Postet: 08.11.2022

Nylig oppdatert

  • Norske butikker som selger råvarer og utstyr til ølbrygging
    []

    Oppdatert: 06.02.2023
  • Batch #1059; Mandarin SHPA
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 05.02.2023
  • Batch #1058; Absolutt IPA
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 25.01.2023
  • Batch #1057; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 01.12.2022
  • Batch #1056; JuleNelson
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 08.11.2022

Mest lest siste måned

#reklame
Min lokale bryggebutikk i er

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

Siste fra Instagram

Det brygges til 40 års lag 🍺😃 Batch #1054; Det brygges til 40 års lag 🍺😃
Batch #1054; Idaho Pleasure (Liquid Version)
Link i bio 🔗
Følg meg på Instagram

RSS Siste fra Norbrygg

  • Regler for NM 2023 27.01.2023
  • Flaske-/bokstyper til NM 2023 27.01.2023
  • Innpakking og sending av flasker 27.01.2023
  • Øltyper NM 2023 26.01.2023
  • Viktig informasjon om NM 2023 18.01.2023

Ølsitat

«De fleste mennesker hater til å begynne med smaken av øl, men det viser seg snart å være en fordom»

— Winston Churchill

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2023 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern