Beskrivelse
Vi tester enda en variant med Hveteøl. Den forrige ble gjæret med WB06, og den ble den beste hveteølen hittil.
Nå skal LalBrew Munich Classic Wheat testes.
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
25 l | 90 min | 11.5 | 3.6 SRM | 1.052 | 1.011 | 5.49 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Wheat | 3.7 kg | 58.73 |
Pilsen | 2.4 kg | 38.1 |
Rice Hulls | 200 g | 3.17 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Hallertauer Mittelfrueh | 35 g | 30 min | Boil | Pellet | 4 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Calcium Chloride (CaCl2) | 2.5 g | 0 min | Mash | Water Agent |
Epsom Salt (MgSO4) | 0.3 g | 0 min | Mash | Water Agent |
Gypsum (CaSO4) | 0.4 g | 0 min | Mash | Water Agent |
Lactic Acid | 14 ml | 0 min | Mash | Water Agent |
Gjærnæring | 10 g | 10 min | Boil | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
Munich Classic | Lallemand (LalBrew) | 83% | 17°C - 22°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Temperature | 42°C | 10 min |
Temperature | 67°C | 60 min |
Temperature | 72°C | 45 min |
Temperature | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 4 Dager: | 22°C |
Secondary | 10 Dager: | 24°C |
Aging | 0 Dager: | 0°C |
Notater
https://docs.google.com/document/d/1LtlPSxNnUzA4DvjCQ04DiWBJW-Xp7A2xFg1L5nSKoFY/ |
Nedlastinger
BrewFather PDF
BrewFather XML
BrewFather URL
Se også
Batch #1094; Gårdsøl
02.03.2024
Batch #1092; Absolutt KveikIPA
17.02.2024
Batch #1078; Raspberry Lassi Sour V2
12.02.2024