3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1093; HelHvete V8

Batch #1093; HelHvete V8

Beskrivelse

Vi tester enda en variant med Hveteøl. Den forrige ble gjæret med WB06, og den ble den beste hveteølen hittil.

Nå skal LalBrew Munich Classic Wheat testes.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
25 l 90 min 11.5 3.6 SRM 1.052 1.011 5.49 %

Malt

Navn Mengde %
Wheat 3.7 kg 58.73
Pilsen 2.4 kg 38.1
Rice Hulls 200 g 3.17

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 35 g 30 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 2.5 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 0.3 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 0.4 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 14 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Munich Classic Lallemand (LalBrew) 83% 17°C - 22°C

Mesking

Steg Temp Tid
Temperature 42°C 10 min
Temperature 67°C 60 min
Temperature 72°C 45 min
Temperature 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 4 Dager: 22°C
Secondary 10 Dager: 24°C
Aging 0 Dager: 0°C

Notater

https://docs.google.com/document/d/1LtlPSxNnUzA4DvjCQ04DiWBJW-Xp7A2xFg1L5nSKoFY/

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar