3 siste batcher

#N/A#N/A#N/A
Status:
Status:
Status:
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1065; HelHvete

Batch #1065; HelHvete

Beskrivelse

Nu skal hveteøl-koden knekkes. Har testet å brygge hveteøl en del ganger tidligere, men aldri blitt fornøyd.
Har gjort en del små endringer siden tidligere batcher i.h.t. tips fra denne tråden hos Norbrygg. Blir spennende å se om vi klarer å treffe denne gang

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
25 l 90 min 14.9 3.6 SRM 1.052 1.015 4.98 %

Malt

Navn Mengde %
Wheat 3.7 kg 58.73
Pilsen 2.4 kg 38.1
Rice Hulls 200 g 3.17

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 35 g 60 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 2.5 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 0.3 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 0.4 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 14 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Hefeweizen Ale (WLP300) White Labs 74% 20°C - 22.2°C

Mesking

Steg Temp Tid
Temperature 67°C 60 min
Temperature 72°C 45 min
Temperature 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 4 Dager: 14°C
Secondary 10 Dager: 18°C
Aging 0 Dager: 0°C

Notater

https://docs.google.com/document/d/1LtlPSxNnUzA4DvjCQ04DiWBJW-Xp7A2xFg1L5nSKoFY/

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar