3 siste batcher

Batch #1107;
Børjebønn Cider 2024-1
Batch #1108;
Børjebønn Cider 2024-2
Batch #1109;
Børjebønn Cider 2024-3
Status: Lagring
Drikkeklar
Status: Lagring
Drikkeklar
Status: Lagring
Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1045; Raspilla Sour

Batch #1045; Raspilla Sour

Beskrivelse

En helt ny ølstil skal testes. Surøl. Ikke en ren surøl, men mer mot Berliner Weisse. Dog ikke helt sikker på om dette er den korrekte ølstilen…
I denne skal jeg tilsette 2,5 kg bringebær som er pasteurisert på 80 grader, og most med stavmikser. I tillegg skal det inn 750 gram laktose og 5 gram vanilje. Forhåpentligvis vil laktosen utjevne noe av surheten, og gi fylde til det ferdige ølet.
Denne gjæres med tørrgjæren Philly Sour

Nedlastinger

Se også

Bryggekalkulator

BRIX SG

Mesking

Mesking

Ølfarge EBC 16 Batch

Batch #1038; Slapsebrygg

Legg igjen en kommentar