3 siste batcher

Batch #1114;
HelHvete
Batch #1115;
SommerIPA 2025
Batch #1116;
Kølsh
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
88,81% ferdig

Batch #1114; HelHvete

Beskrivelse

Nå er det 4 måneder siden forrige brygging, så det er på tide å komme i gang igjen.

Årets første blir en hveteøl. 

Nøkkeltall

Type: All Grain (Weissbier)

ABV: 5.49 % | IBU: 11.5 | Volum: 25 L

Est. OG: 1.052 SG | Est. FG: 1.011 SG | Est. Farge: 7.1 EBC

Utstyr: GrainFather RGB

Mesking

  • Temperature: 42 °C i 10 min
  • Temperature: 67 °C i 60 min
  • Temperature: 72 °C i 45 min
  • Temperature: 78 °C i 10 min

Koketid: 90 min

Gjæring

  • Primær: 4 dager @ 22 °C
  • Sekundær: 10 dager @ 24 °C

Malt

  • Wheat – 3.7 kg
  • Pilsen – 2.4 kg
  • Rice Hulls – 0.2 kg

Humle

  • Hallertauer Mittelfrueh – 0.035 kg (Boil, 30 min)

Gjær

  • Munich Classic – 1 pkg (Lallemand (LalBrew))

Tilsetninger

  • Calcium Chloride (CaCl2) – 2.5 g (Mash)
  • Epsom Salt (MgSO4) – 0.3 g (Mash)
  • Gypsum (CaSO4) – 0.4 g (Mash)
  • Lactic Acid – 14 ml (Mash)
  • Gjærnæring – 10 g (Boil)

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar