Nøkkeltall
Type: All Grain (Weissbier)
ABV: 5.49 % | IBU: 11.5 | Volum: 25 L
Est. OG: 1.052 SG | Est. FG: 1.011 SG | Est. Farge: 7.1 EBC
Utstyr: GrainFather RGB
Mesking
- Temperature: 42 °C i 10 min
- Temperature: 67 °C i 60 min
- Temperature: 72 °C i 45 min
- Temperature: 78 °C i 10 min
Koketid: 90 min
Gjæring
- Primær: 4 dager @ 22 °C
- Sekundær: 10 dager @ 24 °C
Malt
- Wheat – 3.7 kg
- Pilsen – 2.4 kg
- Rice Hulls – 0.2 kg
Humle
- Hallertauer Mittelfrueh – 0.035 kg (Boil, 30 min)
Gjær
- Munich Classic – 1 pkg (Lallemand (LalBrew))
Tilsetninger
- Calcium Chloride (CaCl2) – 2.5 g (Mash)
- Epsom Salt (MgSO4) – 0.3 g (Mash)
- Gypsum (CaSO4) – 0.4 g (Mash)
- Lactic Acid – 14 ml (Mash)
- Gjærnæring – 10 g (Boil)