Beskrivelse
Tester en IPA med bittelitt gammel Citra-humle. Gjæres med Voss Kveik for rask gjæring.
|
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
35 l | 90 min | 92.9 | 5 SRM | 1.05 | 1.008 | 5.6 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pale Ale Malt | 5 kg | 62.5 |
Maris Otter Malt | 3 kg | 37.5 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Citra | 150 g | 30 min | Boil | Pellet | 8 |
Citra | 150 g | 5 min | Boil | Pellet | 8 |
Citra | 200 g | 2 dager | Dry Hop | Pellet | 12 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Gjærnæring | 10 g | 5 min | Boil | Other |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
Voss Kveik | Lallemand (LalBrew) | 80% | 0°C - 0°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Hovedmesk | 66°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 4 Dager: | 35°C |
Aging | 0 Dager: | 0°C |
Nedlastinger & lenker
Brewfather PDF
Brewfather XML
Brewfather URL