Beskrivelse
Nytt år, og ikke ett eneste brygg i januar… Jøss
Må komme i gang da.
Årets første brygg blir en pale ale tilsatt mango og ananas.
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
35 l | 90 min | 33 | 6.7 SRM | 1.06 | 1.015 | 6.12 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pale Ale | 5.3 kg | 44.17 |
Munich | 2.5 kg | 20.83 |
Mango (Fruit) | 1.6 kg | 13.33 |
Pineapple (Fruit) | 1.6 kg | 13.33 |
Wheat Malt | 1 kg | 8.33 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Centennial | 50 g | 30 min | Boil | Pellet | 10 |
Huell Melon | 50 g | 5 min | Boil | Pellet | 7.2 |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
Fermoale New-E | AEB | 75% | 16°C - 23°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Temperature | 66°C | 90 min |
Mash Out | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 14 Dager: | 22°C |
Secondary | 2 Dager: | 4°C |
Aging | 7 Dager: | 4°C |