3 siste batcher

Batch #1107;
Børjebønn Cider 2024-1
Batch #1108;
Børjebønn Cider 2024-2
Batch #1109;
Børjebønn Cider 2024-3
Status: Lagring
Drikkeklar
Status: Lagring
Drikkeklar
Status: Lagring
Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1059; Mandarin SHPA

Batch #1059; Mandarin SHPA

Beskrivelse

Mandarin SHPA (Single Hop Pale Ale) er en Pale Ale der jeg skal teste 2 nye ingredienser.
Humlen er fra Tyskland og heter Mandarina Bavaria. Denne skal gi en både smak og aroma av mandarin.
Gjæren er norsk Voss kveik. Denne har jeg i utgangspunktet brygget med før. Nå har ett norsk laboratorium, Kveik Yeastery, renset denne slik at den er så nærme orginalen som mulig, men uten evt forurensinger. Denne gjæren har fruktige toner av appelsin og sitrus, og vil fremheve aromaen og smaken fra humlen.

Gjæres på 35 grader i 4 dager, og cold crashes 2 dager for tapping.

Gjær og humle er kjøpt hos Litebrygg i Sarpsborg som er min lokale bryggebutikk.

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar