3 siste batcher

Batch #1095;
Børjebønn Cider Past
Batch #1096;
Amber Ale
Batch #1097;
Pale Ale
Status: Karbonering
Drikkeklar
Status: Gjæring
29,80% ferdig
Status: Gjæring
29,80% ferdig
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1031; Gnurrebokk

Batch #1031; Gnurrebokk

Beskrivelse

Endelig en ny runde med bokkøl

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 90 min 20.3 29.2 SRM 1.067 1.019 6.62 %

Malt

Navn Mengde %
Carahell 3.25 kg 31.86
Munich 3.25 kg 31.86
Pale Ale Malt 1.65 kg 16.18
Sugar, Table (Sucrose) 1 kg 9.8
Medium Crystal 240 500 g 4.9
Chocolate Malt 350 g 3.43
Flaket havre 200 g 1.96

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 100 g 30 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Gjærnæring 10 g 10 min Boil Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
German Bock Lager (WLP833) White Labs 76% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 68°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 7 Dager: 11°C
Secondary 14 Dager: 15°C
Tertiary 7 Dager: 2°C
Aging 0 Dager: 0°C

Nedlastinger

Se også

Legg igjen en kommentar