Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1077;
Fjøsnissens Brølejus
Batch #1078;
Raspberry Lassi Sour V2
Batch #1079;
Kvart Nelson
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
60,64% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

Wyeast

Gjær og gjæringsprosessen - en guide om hva, hvorfor og hvordan

09.02.201812.09.2020

"Gjæren lager ølet" heter det, og derfor er gjæringsprosessen det viktigste delen innenfor ølbrygging. Her er det viktig og ha kontroll, helst stålkontroll. Her har jeg satt sammen en liten guide om gjær og gjæringsprosessen.

Kategorier Prosess, Veiledninger Stikkord Utgjæring, White Labs, Gjæring, Gjæringsprosess, Fermentering, Wyeast Legg igjen en kommentar

WY1056 - American Ale

27.11.201711.09.2020

WYeast 1056

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, Wyeast, 1056, WY1056 Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1079; Kvart Nelson
    [
    Batch#]
    Postet: 18.09.2023
  • Batch #1076 & #1077; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Postet: 29.08.2023
  • Batch #1075; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Postet: 23.08.2023
  • Batch #1074; Kølsh
    [
    Batch#]
    Postet: 15.08.2023
  • Batch #1072; Mandarin SHPA
    [
    Batch#]
    Postet: 14.06.2023

Nylig oppdatert

  • Batch #1079; Kvart Nelson
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 18.09.2023
  • Batch #1076 & #1077; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 29.08.2023
  • Batch #1075; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 23.08.2023
  • Batch #1074; Kølsh
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 15.08.2023
  • Batch #1051; Idaho Pleasure (Liquid Version)
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 18.06.2023

Mest lest siste måned

#reklame
Min lokale bryggebutikk i er

Følg meg på Instagram

Batch #1079; Kvart Nelson http://roed-gardsbrygge Batch #1079; Kvart Nelson

http://roed-gardsbryggeri.no/batch/batch-1079-kvart-nelson/
Følg meg på Instagram

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

RSS Siste fra Norbrygg

  • Viktig informasjon om NM 2024 17.09.2023
  • Bjorleik 2023 – Bryggekonkurranse 17.07.2023
  • Petter Lønning er årets hjemmebrygger 02.06.2023
  • Finaleresultater NM 2023 11.05.2023
  • Resultater fra Oslomesterskapet i IPA 2023 11.05.2023

Ølsitat

«Det er en misforståelse, at man ikke kan more sig uden spiritus, men det er da heldigvis en misforståelse, der sjældent opstår»

— Storm P. alias Robert Storm Pedersen

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2023 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern