Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1077;
Fjøsnissens Brølejus
Batch #1078;
Raspberry Lassi Sour V2
Batch #1079;
Kvart Nelson
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Gjæring
61,26% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

DMS

Koking av vørter

02.08.201604.09.2020

Koking av vørter. Hvorfor og hvor lenge bør en koke

Kategorier Prosess, Veiledninger Stikkord Hjemmebrygging, Koking, DMS, Nedkjøling, Ølbrygging Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1079; Kvart Nelson
    [
    Batch#]
    Postet: 18.09.2023
  • Batch #1076 & #1077; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Postet: 29.08.2023
  • Batch #1075; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Postet: 23.08.2023
  • Batch #1074; Kølsh
    [
    Batch#]
    Postet: 15.08.2023
  • Batch #1072; Mandarin SHPA
    [
    Batch#]
    Postet: 14.06.2023

Nylig oppdatert

  • Batch #1079; Kvart Nelson
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 18.09.2023
  • Batch #1076 & #1077; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 29.08.2023
  • Batch #1075; Fjøsnissens Brølejus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 23.08.2023
  • Batch #1074; Kølsh
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 15.08.2023
  • Batch #1051; Idaho Pleasure (Liquid Version)
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 18.06.2023

Mest lest siste måned

#reklame
Min lokale bryggebutikk i er

Følg meg på Instagram

Batch #1079; Kvart Nelson http://roed-gardsbrygge Batch #1079; Kvart Nelson

http://roed-gardsbryggeri.no/batch/batch-1079-kvart-nelson/
Følg meg på Instagram

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

RSS Siste fra Norbrygg

  • Viktig informasjon om NM 2024 17.09.2023
  • Bjorleik 2023 – Bryggekonkurranse 17.07.2023
  • Petter Lønning er årets hjemmebrygger 02.06.2023
  • Finaleresultater NM 2023 11.05.2023
  • Resultater fra Oslomesterskapet i IPA 2023 11.05.2023

Ølsitat

«Ikke alle kjemikalier er dårlige. Uten kjemikalier som hydrogen og oksygen for eksempel, kunne vi ikke laget vann, en vital ingrediens i øl!»

— Dave Barry

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2023 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern