Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1045;
Raspilla Sour
Batch #1046;
Brutus
Batch #1047;
Brutus
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Karbonering
62,98% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

Utgjæringsprosent

Bryggekalkulator

Utgjæringsprosent

20.11.202121.11.2021

Viser deg utgjæringsprosent basert på OG-målinger før og etter gjæring

Kategorier Bryggekalkulatorer Stikkord Utgjæringsprosent, Kalkulator Legg igjen en kommentar

Ebbegarden - Kveik

30.08.201704.11.2021

Ebbegarden er en kveik-gjær. Les om kveik-gjær her. 

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent, Flokkulering, Gjær, Kveik Legg igjen en kommentar

WLP002 - English Ale

15.08.201712.09.2020

WLP002 fra White Labs er en klassisk ESB-gjærstamme fra et av Englands største uavhengige bryggeri. Denne gjærstammen passer best til engelske øltyper som mild, bitter, porter, og engelsk stout. Gjærstammen vil produsere et veldig rent øl, og pga lav utgjæring vil den etterlate restsødme.

Kategorier Gjær Stikkord Utgjæringsprosent, Flokkulering, ESB, Gjær, Juleøl, Gjærstarter, White Labs, WLP002 Legg igjen en kommentar

WLP007 - Dry English Ale

25.02.202011.09.2020

WLP007 fra White Labs er en populær gjær med høy utgjæringsprosent. Den er ren og veldig flokkulent, og gjærer raskt. Kan sammenlignes med WLP002

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent, Flokkulering Legg igjen en kommentar

Framgarden - Kveik

20.11.201711.09.2020

Framgarden Kveik

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, Utgjæringsprosent, Flokkulering, Gjær, Kveik Legg igjen en kommentar

WLP001 - California Ale

27.10.201711.09.2020

WLP001 fra White Labs er en av verdens mest populære ølgjær, både hos kommersielle bryggerier og hjemmebryggere.

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent, Flokkulering Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1047; Brutus
    [
    Batch#]
    Postet: 19.05.2022
  • Batch #1046; Brutus
    [
    Batch#]
    Postet: 01.05.2022
  • Batch #1045; Raspilla Sour
    [
    Batch#]
    Postet: 25.04.2022
  • Batch #1044; Amber Bjørkesevje
    [
    Batch#]
    Postet: 13.04.2022
  • Batch #1043; Satans Chili
    [
    Batch#]
    Postet: 21.03.2022

Nylig oppdatert

  • Batch #1047; Brutus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 19.05.2022
  • Batch #1046; Brutus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 01.05.2022
  • Batch #1045; Raspilla Sour
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 25.04.2022
  • Hva trenger jeg for å komme i gang med ølbrygging?
    [
    Veiledninger, Diverse]
    Oppdatert: 25.04.2022
  • Norske butikker som selger råvarer og utstyr til ølbrygging
    []

    Oppdatert: 24.04.2022

Mest lest siste måned

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

Siste fra Instagram

Da er lageret fylt opp med malt igjen. Takk til @b Da er lageret fylt opp med malt igjen. Takk til @bryggerlosjen.no 👍🍻🌾@muntonsmalt
Follow on Instagram

RSS Siste fra Norbrygg

  • Oppdaterte øltyper 23.05.2022
  • Øltypedefinisjoner NM 2021 23.05.2022
  • Bryggekonkurranse Sørlandet Sommerøl 2022 08.05.2022
  • Bryggekonkurranse Sommerfest 2022 25.04.2022
  • Bryggekonkurranse Bjorleik 2022 24.04.2022

Ølsitat

«Jeg arbeider fram til klokken øl»

— Stephen King

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2022 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern