Du er her: Forside » Batch# » Batch #1064; Raspberry Lassi Sour V2

Batch #1064; Raspberry Lassi Sour V2

Beskrivelse

Ny runde med surøl med bl.a bringebær og marshmallows.


 

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
35 l 60 min 9.9 4.8 SRM 1.07 1.024 6.4 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 4 kg 38.1
Wheat Malt 4 kg 38.1
Milk Sugar (Lactose) 1.5 kg 14.29
Wheat Flaked 750 g 7.14
Oats, Flaked 250 g 2.38

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 60 g 15 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 1.5 g 0 min Mash Water Agent
Canning Salt (NaCl) 1.5 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 0.5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 0.5 g 0 min Mash Water Agent
Marshmallow 400 g 0 min Boil Other
Bringebær 2900 g 0 min Secondary Flavor
Vanilje 10 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Philly Sour Lallemand (LalBrew) 80% 20°C - 25°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 60 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 14 Dager: 25°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 7 Dager: 4°C

Notater

Varm opp bringebær til 80 grader. Mos dem med stavmikser. Tilsett laktose og vanilje

 

Nedlastinger & lenker


 

Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.