3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1036; Gårdsøl

Batch #1036; Gårdsøl

Beskrivelse

Tomt for Gårdsøl, og det skal det aldri være. Jeg bor jo på gård……

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 90 min 34.4 5.4 SRM 1.073 1.012 8.43 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 3.4 kg 36.36
Pilsen 3.4 kg 36.36
Maize, Flaked 1.7 kg 18.18
Sugar, Table (Sucrose) 300 g 3.21
Oats, Flaked 200 g 2.14
Wheat 200 g 2.14
Caramunich III 150 g 1.6

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Mt. Hood 35 g 70 min Boil Pellet 6
Simcoe 20 g 55 min Boil Pellet 13
Cascade 155 g 5 min Boil Pellet 5.3
Cascade 115 g 1 min Boil Pellet 5.3
Cascade 235 g 10 min Dry Hop Pellet 5.3

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Epsom Salt (MgSO4) 5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 6 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 8 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 5 min Boil Other
Ascorbic Acid (Askorbinsyre) 11 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Abbey Ale (WLP530) White Labs 78% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 63°C 50 min
Hovedmesk 68°C 25 min
Hovedmesk 73°C 15 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 5 Dager: 21°C
Secondary 9 Dager: 23°C
Aging 7 Dager: 25°C

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar