Oppskrift
Type: All Grain (German-Style Koelsch)
ABV: 5.16 % | IBU: 27.8 | Volum: 34 L
Est. OG: 1.046 SG | Est. FG: 1.007 SG | Est. Farge: 5.9 EBC
Utstyr: GrainFather RGB
Mesking
- Temperature: 65 °C i 60 min
- Mash Out: 75 °C i 10 min
Koketid: 90 min
Gjæring
- Primær: 10 dager @ 17 °C
- Sekundær: 3 dager @ 20 °C
Malt
- Pilsner 2-Row – 6.6 kg
- Carapils – 0.5 kg
- Wheat Malt – 0.3 kg
- Wheat Flaked – 0.1 kg
Humle
- Magnum – 0.015 kg (Boil, 60 min)
- Tettnang – 0.03 kg (Boil, 10 min)
- Huell Melon – 0.02 kg (Boil, 10 min)
- Tettnang – 0.025 kg (Aroma, 10 min)
- Huell Melon – 0.02 kg (Aroma, 10 min)
Gjær
- SafAle German Ale – 1.7 pkg (Fermentis)
Tilsetninger
- Gjærnæring – 10 g (Boil)