Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1063;
Kølsh
Batch #1064;
Raspberry Lassi Sour V2
Batch #1065;
HelHvete
Status: Gjæring
52,18% ferdig
Status: Gjæring
48,01% ferdig
Status: Gjæring
9,53% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

WLP300

WLP300 - Hefeweizen

23.06.201811.09.2020

WLP30 Hefeweizen brukes for og lage tradisjonelleog autentiske tyske hveteøl. 
Den gir de velkjente smakene av banan og nellikspiker som er en del av smaksbildet i disse populære øltypene. En tysk hveteøl skal være noe uklar i utseende, noe denne gjæren gir.

Kategorier Gjær Stikkord Hveteøl, Gjær, WLP300, Hefeweizen Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1065; HelHvete
    [
    Batch#]
    Postet: 23.03.2023
  • Batch #1064; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Postet: 12.03.2023
  • Batch #1063; Kølsh
    [
    Batch#]
    Postet: 12.03.2023
  • Batch #1061; Trysilfloka
    [
    Batch#]
    Postet: 22.02.2023
  • Batch #1060; Gnurrebokk
    [
    Batch#]
    Postet: 22.02.2023

Nylig oppdatert

  • Batch #1065; HelHvete
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 23.03.2023
  • linktree
    []

    Oppdatert: 20.03.2023
  • Batch #1063; Kølsh
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 12.03.2023
  • Batch #1064; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 12.03.2023
  • Batch #1061; Trysilfloka
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 22.02.2023

Mest lest siste måned

#reklame
Min lokale bryggebutikk i er

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

RSS Siste fra Norbrygg

  • Påmelding til NM 16.02.2023
  • Kunngjøring av tid og sted for landsmøte for 2023 10.02.2023
  • Forsinket kontingentutsending 10.02.2023
  • Regler for NM 2023 27.01.2023
  • Flaske-/bokstyper til NM 2023 27.01.2023

Ølsitat

«Nu vekk med sorg og klager! Følg meg, venner! I lystig drikkelag vi drukner dem!»
«Ikke øl i en sådan stund, rekk meg fløyten»

— Henrik Ibsen

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2023 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern