Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1063;
Kølsh
Batch #1064;
Raspberry Lassi Sour V2
Batch #1065;
HelHvete
Status: Gjæring
52,36% ferdig
Status: Gjæring
48,18% ferdig
Status: Gjæring
9,73% ferdig

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

ESB

WLP002 - English Ale

15.08.201712.09.2020

WLP002 fra White Labs er en klassisk ESB-gjærstamme fra et av Englands største uavhengige bryggeri. Denne gjærstammen passer best til engelske øltyper som mild, bitter, porter, og engelsk stout. Gjærstammen vil produsere et veldig rent øl, og pga lav utgjæring vil den etterlate restsødme.

Kategorier Gjær Stikkord ESB, Gjær, Juleøl, Gjærstarter, White Labs, WLP002, Utgjæringsprosent, Flokkulering Legg igjen en kommentar

Siste 5

  • Batch #1065; HelHvete
    [
    Batch#]
    Postet: 23.03.2023
  • Batch #1064; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Postet: 12.03.2023
  • Batch #1063; Kølsh
    [
    Batch#]
    Postet: 12.03.2023
  • Batch #1061; Trysilfloka
    [
    Batch#]
    Postet: 22.02.2023
  • Batch #1060; Gnurrebokk
    [
    Batch#]
    Postet: 22.02.2023

Nylig oppdatert

  • Batch #1065; HelHvete
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 23.03.2023
  • linktree
    []

    Oppdatert: 20.03.2023
  • Batch #1063; Kølsh
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 12.03.2023
  • Batch #1064; Raspberry Lassi Sour V2
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 12.03.2023
  • Batch #1061; Trysilfloka
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 22.02.2023

Mest lest siste måned

#reklame
Min lokale bryggebutikk i er

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

RSS Siste fra Norbrygg

  • Påmelding til NM 16.02.2023
  • Kunngjøring av tid og sted for landsmøte for 2023 10.02.2023
  • Forsinket kontingentutsending 10.02.2023
  • Regler for NM 2023 27.01.2023
  • Flaske-/bokstyper til NM 2023 27.01.2023

Ølsitat

«Jeg er redd for den mann som drikker vann, og husker om morgenen hva vi andre sa i går»

— Gresk ordtak

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2023 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern