Hopp til innhold

Siste 3 batcher

Batch #1047;
Brutus
Batch #1048;
Raspilla Lassi Sour
Batch #1049;
Good bALE
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar

Røed Gårdsbryggeri
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg
Røed Gårdsbryggeri
  • Hjem
  • Veiledninger
    • Prosess
    • DoItYourself
    • Diverse
  • Verktøy
    • Butikker som selger råvarer og utstyr
    • Bryggekalkulatorer
      • ABV, kalorier og utgjæringsprosent
      • Senke OG før gjæring
      • Øke OG før gjæring
      • Utgjæringsprosent
      • Temperaturjustering for hydrometer
      • BRIX <-> SG
    • Erstatninger
      • Malterstatninger
        (til Bryggselv)
      • Humleerstatninger
      • Gjærerstatninger
    • Gjærstammer
    • Nybegynnerspørsmål
    • Usmaker i øl
    • Ølstiler
    • Ordbok
  • Diverse
    • Filer
    • Lenker
    • Gjær
    • Oppskrifter
  • Produksjon
    • Batch#
    • Batchoversikt
  • Alle innlegg

WLP002 - English Ale

15.08.201712.09.2020

WLP002 fra White Labs er en klassisk ESB-gjærstamme fra et av Englands største uavhengige bryggeri. Denne gjærstammen passer best til engelske øltyper som mild, bitter, porter, og engelsk stout. Gjærstammen vil produsere et veldig rent øl, og pga lav utgjæring vil den etterlate restsødme.

Kategorier Gjær Stikkord Juleøl, Gjærstarter, White Labs, WLP002, Utgjæringsprosent, Flokkulering, ESB, Gjær Legg igjen en kommentar

Gjær og gjæringsprosessen - en guide om hva, hvorfor og hvordan

09.02.201812.09.2020

"Gjæren lager ølet" heter det, og derfor er gjæringsprosessen det viktigste delen innenfor ølbrygging. Her er det viktig og ha kontroll, helst stålkontroll. Her har jeg satt sammen en liten guide om gjær og gjæringsprosessen.

Kategorier Prosess, Veiledninger Stikkord Wyeast, Utgjæring, White Labs, Gjæring, Gjæringsprosess, Fermentering Legg igjen en kommentar

WLP833 - German Bock

07.01.201911.09.2020

WLP833 - German Bock

Kategorier Gjær Stikkord Bokkøl, WLP833, Bock, Bokk Legg igjen en kommentar

WLP400 - Belgian Wit

05.02.201911.09.2020

WLP400 - Belgian Wit

Kategorier Gjær Stikkord WLP400, Belgisk Wit Legg igjen en kommentar

WLP041 - Pacific Ale

11.01.201911.09.2020

WLP041 - Pacific Ale

Kategorier Gjær Stikkord Amber Ale, White Labs, WLP041 Legg igjen en kommentar

WLP007 - Dry English Ale

25.02.202011.09.2020

WLP007 fra White Labs er en populær gjær med høy utgjæringsprosent. Den er ren og veldig flokkulent, og gjærer raskt. Kan sammenlignes med WLP002

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, White Labs, Utgjæringsprosent, Flokkulering Legg igjen en kommentar

WLP300 - Hefeweizen

23.06.201811.09.2020

WLP30 Hefeweizen brukes for og lage tradisjonelleog autentiske tyske hveteøl. 
Den gir de velkjente smakene av banan og nellikspiker som er en del av smaksbildet i disse populære øltypene. En tysk hveteøl skal være noe uklar i utseende, noe denne gjæren gir.

Kategorier Gjær Stikkord Hveteøl, Gjær, WLP300, Hefeweizen Legg igjen en kommentar

WLP940 - Mexican Lager

26.02.201811.09.2020

WLP940 - Mexican Lager

Kategorier Gjær Stikkord Lager, Gjærstarter, White Labs, WLP940 Legg igjen en kommentar

WLP530 - Abbey Ale

26.02.201811.09.2020

WLP530 - Abbey Ale

Kategorier Gjær Stikkord Tank7, Gjærstarter, White Labs, Abbey Ale, WLP530 Legg igjen en kommentar

WY1056 - American Ale

27.11.201711.09.2020

WYeast 1056

Kategorier Gjær Stikkord Gjærstarter, Wyeast, 1056, WY1056 Legg igjen en kommentar
Innleggsnavigasjon
Eldre innlegg
Nyere innlegg
← Forrige Side1 … Side6 Side7 Side8 Neste →

Siste 5

  • Batch #1049; Good bALE
    [
    Batch#]
    Postet: 13.07.2022
  • Batch #1048; Raspilla Lassi Sour
    [
    Batch#]
    Postet: 13.07.2022
  • Batch #1047; Brutus
    [
    Batch#]
    Postet: 19.05.2022
  • Batch #1046; Brutus
    [
    Batch#]
    Postet: 01.05.2022
  • Batch #1045; Raspilla Sour
    [
    Batch#]
    Postet: 25.04.2022

Nylig oppdatert

  • Batch #1049; Good bALE
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 13.07.2022
  • Batch #1048; Raspilla Lassi Sour
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 13.07.2022
  • Norske butikker som selger råvarer og utstyr til ølbrygging
    []

    Oppdatert: 04.06.2022
  • Batch #1047; Brutus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 19.05.2022
  • Batch #1046; Brutus
    [
    Batch#]
    Oppdatert: 01.05.2022

Mest lest siste måned

Følg meg på Facebook

Røed Gårdsbryggeri

Siste fra Instagram

Bryggedag 🍻 Batch #1049; Good bALE brygges til Bryggedag 🍻
Batch #1049; Good bALE brygges til avslutningsfest for en kollega neste helg. Gjæres med Voss kveik
Follow on Instagram

RSS Siste fra Norbrygg

  • Resultater fra Oslomesterskapet i lys ale og hveteøl 13.07.2022
  • Resultater bryggekonkurranse Sommerfest 2022 04.07.2022
  • Oppdaterte øltyper 23.05.2022
  • Øltypedefinisjoner NM 2021 23.05.2022
  • Bryggekonkurranse Sørlandet Sommerøl 2022 08.05.2022

Ølsitat

«Nu vekk med sorg og klager! Følg meg, venner! I lystig drikkelag vi drukner dem!»
«Ikke øl i en sådan stund, rekk meg fløyten»

— Henrik Ibsen

Abonner på nye innlegg

Få e-post når jeg publiserer nye innlegg.

© 2022 Røed Gårdsbryggeri.no
Alle rettigheter reservert
Personvern
Neste side »