3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1067; Raspberry Sour for the Girls

Batch #1067; Raspberry Sour for the Girls

Beskrivelse

Snart sommerfest med jobben, og da kommer det noen jenter som ønsket surøl med bringebær, men ikke så sterk.
I tillegg er denne uten laktose.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
34 l 60 min 6.4 2.8 SRM 1.036 1.009 3.53 %

Malt

Navn Mengde %
Pilsner 2-Row 2.5 kg 43.48
Wheat Malt 2.5 kg 43.48
Corn, Flaked 500 g 8.7
Oats, Flaked 250 g 4.35

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Hallertauer Mittelfrueh 30 g 20 min Boil Pellet 4

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Calcium Chloride (CaCl2) 1 g 0 min Mash Water Agent
Canning Salt (NaCl) 1 g 0 min Mash Water Agent
Epsom Salt (MgSO4) 0.3 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 0.3 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 11 ml 0 min Mash Water Agent
Marshmallows 250 g 0 min Mash Other
SjokoladeVanilje 5 g 0 min Boil Other
Bringebær 3200 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Philly Sour Lallemand (LalBrew) 75% 20°C - 25°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 68°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 14 Dager: 20°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 7 Dager: 4°C

Legg igjen en kommentar