3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1043; Satans Chili

Batch #1043; Satans Chili

Beskrivelse

En gammel traver skal brygges igjen. Satans Chili er en dobbel IPA med mye humle, chili og bringebær.
Tilsetter 2 runder med 4 stk tørkede blomster med Bhut Jolokia (Dyrkebutikken). Første runde er i kok, og andre er i gjæringskaret sammen med 1 kg bringebær.
Gjæres med WLP001 på 20 grader i 14 dager

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
23 l 60 min 75.7 13.4 SRM 1.089 1.02 9.83 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 6.3 kg 70
Chateau Melano 600 g 6.67
Corn, Flaked 600 g 6.67
Red Ale 600 g 6.67
Wheat Malt 600 g 6.67
Barley, Flaked 300 g 3.33

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Warrior 25 g 60 min Boil Pellet 15
Amarillo 20 g 5 min Boil Pellet 9.2
Cascade 20 g 5 min Boil Pellet 5.5
Citra 20 g 5 min Boil Pellet 12
Ekuanot 20 g 5 min Boil Pellet 15
Citra 20 g 60 min Aroma Pellet 12
Amarillo 35 g 30 min Aroma Pellet 9.2
Cascade 20 g 30 min Aroma Pellet 5.5
Citra 20 g 30 min Aroma Pellet 12
Ekuanot 20 g 30 min Aroma Pellet 15
Amarillo 30 g 7 dager Dry Hop Pellet 9.2
Cascade 25 g 7 dager Dry Hop Pellet 5.5
Ekuanot 25 g 7 dager Dry Hop Pellet 15

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Bhut Joholika Chili tørket 4 items 5 min Boil Flavor
Gjærnæring 10 g 5 min Boil Other
Bhut Joholika Chili tørket 4 items 0 min Secondary Flavor
Bringebær 1200 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
California Ale (WLP001) White Labs 80% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 14 Dager: 20°C
Secondary 2 Dager: 4°C
Aging 7 Dager: 4°C

Nedlastinger

Legg igjen en kommentar