Du er her: Forside » Batch# » Batch #1035; Låvenissens Brølejus

Batch #1035; Låvenissens Brølejus

Beskrivelse

Rekker akkurat en liten batch med Låvenissens Brølejus før jul 🙂


 

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
25 l 90 min 31.3 31.3 SRM 1.094 1.031 9.14 %

Malt

Navn Mengde %
Pilsner 2-Row 7 kg 76.09
Caraamber 850 g 9.24
Caramunich III 550 g 5.98
Special B Malt 350 g 3.8
Carafa I 250 g 2.72
Oats, Flaked 200 g 2.17

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Willamette 75 g 30 min Boil Pellet 5.5
Willamette 25 g 15 min Boil Pellet 5.5
Willamette 25 g 5 min Boil Pellet 5.5

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Appelsinskall Raspet 20 g 5 min Boil Flavor
Gjærnæring 10 g 5 min Boil Other
Ingefær Tørket 15 g 5 min Boil Flavor
Koriander Hel 15 g 5 min Boil Flavor

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
English Ale (WLP002) White Labs 70% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 66°C 90 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 5 Dager: 21°C
Secondary 5 Dager: 22°C
Aging 2 Dager: 4°C

 

Nedlastinger & lenker


 

Legg igjen en kommentar