Beskrivelse
Rekker akkurat en liten batch med Låvenissens Brølejus før jul.
Dette er en liten vri på Låvenissens Julebuljong. Litt mer av alt.
Denne bathcen skal på flasker, og gies ut som en liten julehilsen 🙂
Velbekomme, og god jul!
Nøkkeltall
Detaljer
Liter | Kok | IBU | EBC | OG | FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
25 l | 90 min | 31.3 | 31.3 SRM | 1.094 | 1.031 | 9.14 % |
Malt
Navn | Mengde | % |
---|---|---|
Pilsner 2-Row | 7 kg | 76.09 |
Caraamber | 850 g | 9.24 |
Caramunich III | 550 g | 5.98 |
Special B Malt | 350 g | 3.8 |
Carafa I | 250 g | 2.72 |
Oats, Flaked | 200 g | 2.17 |
Humle
Navn | Mengde | Tid | Step | Form | Alphasyre % |
---|---|---|---|---|---|
Willamette | 75 g | 30 min | Boil | Pellet | 5.5 |
Willamette | 25 g | 15 min | Boil | Pellet | 5.5 |
Willamette | 25 g | 5 min | Boil | Pellet | 5.5 |
Diverse
Navn | Mengde | Tid | Step | Type |
---|---|---|---|---|
Appelsinskall Raspet | 20 g | 5 min | Boil | Flavor |
Gjærnæring | 10 g | 5 min | Boil | Other |
Ingefær Tørket | 15 g | 5 min | Boil | Flavor |
Koriander Hel | 15 g | 5 min | Boil | Flavor |
Gjær
Navn | Produsent | Utgjæring | Temp |
---|---|---|---|
English Ale (WLP002) | White Labs | 70% | 0°C - 0°C |
Mesking
Steg | Temp | Tid |
---|---|---|
Hovedmesk | 66°C | 90 min |
Utmesk | 78°C | 10 min |
Gjæring og Karbonering
Steg | Tid | Temp |
---|---|---|
Primary | 5 Dager: | 21°C |
Secondary | 5 Dager: | 22°C |
Aging | 2 Dager: | 4°C |
Nedlastinger & lenker