3 siste batcher

Batch #1092;
Absolutt KveikIPA
Batch #1093;
HelHvete
Batch #1094;
Gårdsøl
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Status: Drikkeklar
Du er her: Forside » Batch# » Batch #1018; Gårdsøl

Batch #1018; Gårdsøl

Beskrivelse

Fra og med nå, så er den Saison jeg har brygget ørten ganger tidligere omdøpt til Gårdsøl. Og siden jeg snart tom, så det må brygges mer.

Nøkkeltall

Detaljer

Liter Kok IBU EBC OG FG ABV
36 l 90 min 34.4 5.4 SRM 1.073 1.012 8.43 %

Malt

Navn Mengde %
Pale Ale 3.4 kg 36.36
Pilsen 3.4 kg 36.36
Maize, Flaked 1.7 kg 18.18
Sugar, Table (Sucrose) 300 g 3.21
Oats, Flaked 200 g 2.14
Wheat 200 g 2.14
Caramunich III 150 g 1.6

Humle

Navn Mengde Tid Step Form Alphasyre %
Mt. Hood 35 g 70 min Boil Pellet 6
Simcoe 20 g 55 min Boil Pellet 13
Cascade 155 g 5 min Boil Pellet 5.3
Cascade 115 g 1 min Boil Pellet 5.3
Cascade 235 g 10 min Dry Hop Pellet 5.3

Diverse

Navn Mengde Tid Step Type
Epsom Salt (MgSO4) 5 g 0 min Mash Water Agent
Gypsum (CaSO4) 6 g 0 min Mash Water Agent
Lactic Acid 8 ml 0 min Mash Water Agent
Gjærnæring 10 g 5 min Boil Other
Ascorbic Acid (Askorbinsyre) 11 g 0 min Secondary Other

Gjær

Navn Produsent Utgjæring Temp
Abbey Ale (WLP530) White Labs 78% 0°C - 0°C

Mesking

Steg Temp Tid
Hovedmesk 63°C 50 min
Hovedmesk 68°C 25 min
Hovedmesk 73°C 15 min
Utmesk 78°C 10 min

Gjæring og Karbonering

Steg Tid Temp
Primary 5 Dager: 21°C
Secondary 9 Dager: 23°C
Aging 7 Dager: 25°C

Nedlastinger

BrewFather URL

Legg igjen en kommentar